2023. aasta parimad tasuta VPN-id

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

⚡️ Milline on parim tasuta VPN aastaks 2023?

Kui tegemist on tasuta VPN-idega, on Atlas VPN 2023. aasta võitja. See ei paku mitte ainult piiramatut ühenduskiirust, vaid annab teile ka sõjalise taseme krüpteerimise, töötab arvukatel erinevatel seadmetel ja on lihtne kasutada.

⚡️ Kas tasuta VPN-i kasutamine on turvaline?

See sõltub. Mõned tasuta VPN-id võivad koguda teie andmeid ja müüa neid kolmandatele isikutele või isegi varastada teie isikuandmeid ja nakatada teid viirustega. Oluline on valida usaldusväärne teenus, mida on testinud privaatsusspetsialistid.

⚡️ Kas on olemas tasuta piiramatu VPN?

Jah. ProtonVPN ja Atlas VPN pakuvad tasuta kasutajatele piiramatut andmesidet ja ribalaiust.

⚡️ Kas tasuta VPN-id on seaduslikud?

Jah. Samad reeglid kehtivad nii tasuta kui ka tasuliste VPN-teenuste puhul, st kui VPN-i kasutamine on teie riigis seaduslik, siis on ka tasuta VPN-i kasutamine täiesti seaduslik.

⚡️ Kas ma saan Netflixi vaadata tasuta VPN-iga?

Jah, kuna mõned tasuta VPN-id suudavad Netflixi blokeeringu tühistada. Näiteks Windscribe'i tasuta versioon võimaldab teile juurdepääsu USA Netflixile. Kuid pidage meeles, et enamik tasuta VPN-e ei vabasta ühtegi voogedastusplatvormi blokeeringut.

⚡️ Milline on parim tasuta VPN voogedastuse jaoks?

Parim tasuta VPN voogedastuseks on Windscribe. Sellega õnnestus blokeerida ainult Netflix, kuid see on rohkem kui enamik tasuta VPN-id on võimelised ligi pääsema. Kuid pidage meeles, et saate ainult kuni 10 GB tasuta andmeid. Nii et kui soovite juurdepääsu rohkematele platvormidele ilma andmepiirangute ja puhverdamiseta, peate investeerima voogedastuse VPN-i.

⚡️ Kas on olemas 100% tasuta VPN?

Jah, on olemas mitu täiesti tasuta VPN-i. Meie parim valik on Atlas VPN, millel ei ole kiiruse piiranguid, mis kasutab täiustatud krüpteerimist ja järgib ranget logipoliitikat. Kuid on ka teisi usaldusväärseid tasuta VPN-e, näiteks Proton VPN, mis ei sea andmekiirusi ja vabastab Netflixi.

⚡️ Kas Firesticki jaoks on olemas tasuta VPN?

Jah, Firesticki jaoks on olemas tasuta VPN. Tegelikult on Amazon Firesticki jaoks olemas mitu jõulist tasuta VPN-i. Parim neist on aga Atlas VPN, sest see pakub tasuta WireGuard-tunneliprotokolli, krüpteerib teie liikluse AES-256-ga ja seda on väga lihtne kasutada.

Tasuta VPN on mitmel moel ahvatlev. Esiteks on see võimalus tunnetada teenust enne täielikku pühendumist. Samuti võib see olla kiire lahendus hetkelise VPNi vajaduse korral: reisides, avaliku wifi kasutamisel ja mujal. Rääkimata paremast veebiturvalisusest, mida saate.

Kahjuks kehtivad ärireeglid kõige suhtes: ja see hõlmab ka VPN-i. See tähendab, et kõrgema kvaliteediga VPN-id suudavad pakkuda täiustatud turvaelemente, suuremat serveriparki, paremaid ühenduskiirusi ja rohkem blokeerimata voogedastusteenuseid.

Milline paroolihaldur on kõige turvalisem?

Proovige tasuta NordVPNi premium-teenust

Premium VPN on riskivaba lahendus, mis annab teile täieliku turvalisuse ja meelerahu. Tipptasemel turvagarantiide ja suurepäraste lisafunktsioonidega NordVPN on parim tasuta VPN-i alternatiiv.

Aga kui te ei taha riskida oma raskelt teenitud raha tootega, mis ei pruugi teie vajadustele vastata, siis on meil teile lahendus – tasuta VPN-id, mida võite usaldada. Veelgi enam, te ei pea eraldi tasuta VPN-i otsima, sest me oleme teinud teie eest kõik uuringud ja esitanud kõik parimad tasuta VPN-id otse allpool.

Parimad paroolihaldurid aastal 2023

Top 7 parimat tasuta VPN-i aastal 2023

  1. Atlas VPN – parim tasuta VPN aastal 2023
  2. Hotspot Shield VPN – tasuta VPN ilma logisideta poliitika
  3. Proton VPN – tasuta VPN Netflixi ja mängude jaoks
  4. Windscribe VPN – parim tasuta VPN voogedastuse jaoks
  5. Hide.me VPN – tasuta ja rikkalik VPN
  6. ZoogVPN – tasuta privaatsusele keskendunud VPN lahendus
  7. TunnelBear – intuitiivne tasuta VPN teenus

Probleemid tasuta VPN-idega

Milliseid paroolihaldureid ei ole kunagi häkitud?

Enne, kui jõuame parimate tasuta VPN-ide üksikasjalikku nimekirja, on oluline teid hoiatada võimalike probleemide eest. Kuigi tasuta rakenduse saamine on alati tore, võib sellega kaasneda mingi konks, ja VPN-id ei ole siinkohal erandiks:

  • Andmepiirangud. Tõenäoliselt muudab teie tasuta VPN-kogemuse pettumust tekitav andmepiirang hapuks. Tavaliselt saate ainult fikseeritud igakuise MB-i koguse, mis viib lõpuks VPN-i tasulise versiooni ostmiseni.
  • Kiirusepiirangud. VPN-teenuste tasuta versioonid piiravad enamasti ühenduskiirust. See tähendab, et te ei saa tõenäoliselt vajalikku jõudlust.
  • Väike serveripark. Sul on kehv valik serverite asukohti. Enamik tasuta VPN-teenuseid võimaldab teil valida kolme asukoha vahel, mis ei ole piisav, kui teil on vaja blokeerida palju erinevat tüüpi sisu, ning see võib tähendada ka väiksemat kiirust.
  • Funktsioonide puudumine. Kui kasutate tasuta VPN-i, ei saa te ühtegi reklaamitud funktsiooni. Ainult VPN-teenuste lisaversioonid pakuvad varjatud servereid, jagatud tunnelit või reklaamide blokeerimist.
  • Kahtlane käitumine. Samuti on oht, et teie andmeid kogutakse ja müüakse kolmandatele isikutele. Täiesti tasuta VPN-teenustega on seotud pealetükkivad reklaamid, privaatsuse rikkumine internetis ja paljud muud riskid, mistõttu kõik meie loetletud VPN-teenused on “freemium” – neid subsideerivad sama teenuse maksvad kliendid.
Milline on kõige turvalisem ja privaatsem paroolihaldur?

Lühidalt öeldes tuleb tasuta rakenduse valimisel olla väga ettevaatlik – ärge usaldage pimesi kõike, mida VPN-i veebisait reklaamib.

Pro nõuanne

Kas soovite valida premium VPN-i? Soovitame valida selliseid võimalusi nagu NordVPN. Selle abil saate laiaulatusliku serveriparki, täiustatud turvafunktsioone ja see töötab suurepäraselt geograafiliste piirangutega sisu blokeerimise vabastamiseks.

Võrreldes parimaid tasuta VPN-i

Et kiirendada tasuta VPN-i valimise protsessi, oleme võrrelnud iga loetletud VPN-i eeliseid ja puudusi ning pannud kõik ühte kohta:

Võrreldes parimaid tasuta VPN-i
Atlas VPNHotspot Shield VPNProton VPNWindscribeHide.me VPNZoogVPNTunnelKaru
Bränd
Hindamine4.6★★★★★3.5★★★★☆4.0★★★★☆3.7★★★★☆3.5★★★★☆3.5★★★★☆3.3★★★☆☆
LogimineEi ole logisidEi ole logisidEi ole logisidEi ole logisidEi ole logisidEi ole logisidKerge metsaraie
Jurisdiktsiooni alla kuuluv riikAmeerika ÜhendriigidAmeerika ÜhendriigidŠveitsKanadaMalaisiaKreekaKanada
Tasuta andmeside ülempiir (kuus)5GB500MBPuudub2 GB (ilma e-postita) või 10 GB (koos e-postiga)10GB10GB500MB
Ühenduse kiiruse ülempiirEiJahEiEiEiEiEi
OmadusedKill switch, VPN käivitamisel, toetab P2P-liiklustIP-lekke kaitseDNS lekke kaitse, kill switchKill switch, tasuta SOCKS5 proxy, reklaamblokeerija, turvaline hotspot, multi-hop funktsioon.Kill switch, jagatud tunnel, kohandatud DNS, Stealth Mode, P2P failide jagamineTapa lüliti, ZoogShadowingTapa lüliti funktsioon
Vabastab Netflixi blokeeringuEiEiEiJahEiEiJah
ÜlevaadeAtlas VPN läbivaatamineHotspot Shield VPN ülevaadeProton VPN läbivaatamineWindscribe läbivaatamineHide.me VPN ülevaadeTunnelBear läbivaatamine

Parimad tasuta VPN-id aastaks 2023 – meie kureeritud nimekiri:

Me teame, kui raske on leida head tasuta VPN-i. Sellepärast tegime kogu raske töö, et teha see teie jaoks lihtsaks.

Allpool näete meie parimate tasuta VPN-teenuste nimekirja Windowsile, Macile, Androidile, iOSile, Linuxile ja teistele platvormidele. Lae alla mõni neist rakendustest ja naudi selliseid eeliseid nagu piiramatu ribalaius ja hea valik krüpteerimisprotokolle.

1. Atlas VPN – parim tasuta VPN aastal 2023

Külastage Atlas VPN-i
Asub:Ameerika Ühendriigid
Samaaegsed ühendused:Piiramatu
Tasuta andmeside ülempiir:5GB kuus
Soovid proovida premium-versiooni?🔥 Hangi Atlas VPN, nüüd 83% MAHA + 3 kuud TASUTA! 🔥

Atlas VPN on meie praegune parima tasuta VPN-teenuse pakkuja valik. Tasuta paketiga saate 5 GB andmeid kuus. Ja kui soovite kõik piirangud eemaldada, maksab Atlas VPNi tasuline versioon vaid 1,82 dollarit kuus.

Turvalisus ja privaatsus: nii Atlas VPNi tasulised kui ka tasuta versioonid pakuvad korralikku turvalisuse taset. Nagu enamik teisi parimaid VPN-e, kasutab ka Atlas VPN AES-256 krüpteerimist, mida valitsused ja sõjalised organisatsioonid usaldavad. Mis puutub privaatsuspoliitikasse, siis Atlas VPN väidab, et ta ei kogu mingeid logisid, mis aitaksid teid tagasi jälgida, sealhulgas teie tegelikku IP-aadressi. Samuti ei salvesta VPN mingeid andmeid internetitegevuse kohta.

Tulemused: Atlas VPN kasutab WireGuard tunneldamisprotokolli, mis pakub kombinatsiooni suurest kiirusest ja turvalisusest. Atlas VPNi tasuta versioon ei piira isegi teie ühenduskiirust. Ja meie testid näitasid märkimisväärset 90% kiiruse säilitamise määra keskmiselt.

Lisateavet selle teenusepakkuja kohta leiate meie täielikust Atlas VPN ülevaatest.

Omadused: lisaks kill switchile ja tugevale krüpteerimisele lubab Atlas VPN igas oma serveris torrentimist (või P2P-liiklust). Samuti saate lubada VPN-i käivitamise võimalust käivitamisel kiirema juurdepääsu ja lisaturvalisuse tagamiseks.

Striimimine: on oluline märkida, et Atlase tasuta VPN ei aita teil pääseda Netflixi geoblokeeritud sisule (kuigi see võimaldab teile juurdepääsu YouTube'ile). Meie voogedastuse testide käigus avab enamik Atlas VPNi tasulise versiooni servereid enamiku voogedastuse saite, nagu Netflix, Disney+, Hulu, HBO jne.

Kuigi Atlas VPN on parim tasuta VPN-teenus, on sellel siiski mõningaid raskusi. Saate ainult 5 GB andmeid kuus, nii et kui plaanite nautida voogedastust, võiksite vaadata Proton VPN-i. Serveripark on veel üks asi, mida tasub enne selle tasuta VPN-i kasutamist kaaluda.

Lisateavet selle teenusepakkuja kohta leiate meie täielikust Atlas VPN-i ülevaatest.

Atlas VPN

Plussid

  • 5 GB igakuist andmesidet
  • Toetab torrentimist
  • Intuitiivsed rakendused
  • Tapmislüliti funktsioon
  • No-logi poliitika
  • AES-256 krüpteerimine
  • Intuitiivne kasutajaliides
  • Kiiruspiirangud puuduvad

Miinused

  • Tasuta kasutajatele ei ole live-chatti
  • Keskmine kiirus
  • Asub USAs (5-Silma riik)

2. Hotspot Shield VPN – tasuta VPN, mis ei logi online tegevust

Hotspot Shield VPN
Asub:Ameerika Ühendriigid
Samaaegsed ühendused:kuni 5
Tasuta andmeside ülempiir:500MB
Soovid proovida premium-versiooni?🔥 Säästa kuni 40% OFF Hotspot Shield! 🔥

Teine kindel VPN, mille tasuta versioon sisaldab kõiki vajalikke funktsioone, on Hotspot Shield VPN. Kuigi nende veebisaidil on kirjas, et nad annavad teile 500 MB, õnnestus meil kasutada kuni 4,5 GB, millest piisab mitte ainult igapäevaseks sirvimiseks, vaid ka mõne faili allalaadimiseks.

Turvalisus ja privaatsus: Hotspot Shield VPN ei logi teie veebitegevust, isegi kui see asub riigis, mis kuulub jälgimisliitu (USA). Lisaks saate üle 160 serveri ühes asukohas (USA).

Tulemused: Hotspot Shield VPN kasutab Catapult Hydra tunneldamise protokolli, mis tagab, et kiiruse langus on premium-versioonis väike või puudub. Kahjuks on tasuta kasutajatele kiirus piiratud kuni 2Mbps. Meie testid näitasid siiski keskmiselt 28% kiiruse säilimist. Aga kui soovite tasuta VPN-i ilma kiirusepiiranguteta, oleks Atlas VPN parem valik.

Külasta Hotspot Shield VPN

Omadused: Hotspot Shield VPN-i tasuta versioon sisaldab kõiki olulisi funktsioone. Kui tasulise paketiga saate sellised funktsioonid nagu viirusetõrje ja paroolihaldur, siis tasuta versiooniga saate tugeva krüpteerimise ja IP-lekke kaitse.

Streaming: Kui me testisime voogedastust tasuta versiooniga, ilmus Netflixi avamisel teade, et ülemaailmse sisu avamine on võimalik ainult lisapaketi puhul. Peale selle suutis Hotspot Shield VPN-i lisapakett ka YouTube TV ja BBC iPlayer'i blokeeringu avada.

Tasuta Hotspot Shield VPN-i kasutajad peavad silmitsi seisma kuni 2Mbps ühenduskiiruse piirangutega. Ka andmelimiit on piisavalt äärel, ametlikult saate vaid 500MB, kuid on võimalik saada ka 4GB lisakulu kuus. Kuigi serverite arv on siin korralik, asuvad need ainult USAs.

Lisateabe saamiseks lugege meie põhjalikku Hotspot Shield VPN-i ülevaadet.

Tasuta Hotspot

Plussid

  • Üle 160 serveri
  • No log poliitika
  • Lihtne seadistus
  • 500 MB tasuta andmeid
  • Üle 160 serveri
  • IP lekke kaitse
  • Suurepärane kasutajaliides

Miinused

  • Kiiruse piirang kuni 2Mbps
  • Ei ole tapmislülitit
  • Asub USAs (5-Silma riik)
  • Netflixi ei ole tasuta kasutajatele

3. Proton VPN – parim tasuta VPN Netflixi ja mängufännide jaoks

Proton VPN
Asub:Šveits
Samaaegsed ühendused:10
Tasuta andmeside ülempiir:Puudub
Soovid proovida premium-versiooni?🔥 Saada kuni 50% OFF Proton VPN! 🔥

Proton VPN on suurepärane valik parimate tasuta VPN-teenuste jaoks, millel on suurepärased ühenduskiirused. See on avatud lähtekoodiga virtuaalne privaatvõrk, millel on piiramatu tasuta versioon Windowsile, Macile, Androidile ja teistele seadmetele.

Turvalisus ja privaatsus: selle tugevus seisneb täielikus turvalisuses, pakkudes teile sõjalise taseme krüpteerimist ja WireGuard-protokolli turvalisust. Lisaks sellele on teenusepakkujal range mitte-logimise poliitika, mis tähendab, et ta ei kogu kasutajate privaatseid andmeid.

Tulemuslikkus: Proton VPN-i tasuta versioon pakub servereid Jaapanis, Hollandis ja USAs. Meie testid näitasid keskmiselt 72% kiiruse säilimise määra, siiski võivad serverid muutuda ülekoormatuks. Seega, kui soovite juurdepääsu kõigile selle 1800 serverile 66 asukohas, on premium-paketid alates 4,99 dollarist kuus.

Külasta ProtonVPN

Omadused: enamik Proton VPN-i funktsioonidest on reserveeritud tasulistele kasutajatele, näiteks P2P-failide jagamine, NetShield, Secure Core VPN, Tor over VPN ja võimalus pääseda ligi geoblokeeritud voogedastusteenustele. Kuid nagu enamik tasuta VPN-e, pakub ka Proton VPN-i tasuta versioon kill switch'i, mis kaitseb teid ühenduse katkemise korral, samuti DNS-lekke kaitset.

Streaming: kuna Protoni tasuta VPN-versioon annab ainult 3 asukohta, peate geograafiliste piirangutega voogedastusplatvormidele juurdepääsuks lisatasu saamiseks uuendama. Premium-versiooniga õnnestus meie testide ajal pääseda ligi Netflixile, Hulule, HBO Maxile, Disney Plusile ja teistele voogedastusplatvormidele.

Proton VPN-i puhul on turvaelementide pakett piiratud ainult kõige olulisemate omadustega. Siin saate tasuta kill switch'i funktsiooni ja DNS-lekke kaitse. Kuigi kiiruse ülempiiri ei ole, võib väike serveripark teie ühenduskiirusele märgatavalt mõjuda, kuna serverid muutuvad kiiresti ülekoormatuks.

Külasta ProtonVPN

Lisateavet selle teenusepakkuja kohta leiate meie üksikasjalikust Proton VPN-i ülevaatest.

Plussid

  • Andmeside piirid puuduvad
  • 3 erinevat serveri riiki
  • Sõjalise taseme krüpteerimine
  • WireGuard protokoll
  • 7-päevane prooviperiood
  • DNS lekke vältimine
  • Asub Šveitsis (väljaspool 14-Eyes)

Miinused

  • Netflixi ei ole tasuta kasutajatele
  • Tasuta serverid ei toeta torrentimist
  • Puudub live-chat võimalus
  • Lubatud on ainult üks seade

4. Windscribe VPN – tasuta voogedastuse VPN, mille serverid asuvad 11 erinevas kohas.

Windscribe VPN
Asub:Kanada
Samaaegsed ühendused:Piiramatu
Tasuta andmeside ülempiir:2 GB (ilma e-postita) või 10 GB (koos e-postiga) kuus
Soovid proovida premium-versiooni?🔥 Saa 55% OFF koos 1-aastase plaaniga! 🔥

Windscribe VPN on kindlasti veel üks top tasuta vpn teenusepakkuja, mis väärib kohta nimekirjas. See on tihedalt täis funktsioone ja annab 10 GB tasuta andmeid kuus, arvestades, et annate oma e-posti aadressi. Lisaks saate 5GB lisatasu, kui säutsute Windscribe'i kohta.

Turvalisus ja privaatsus: kuigi Windscribe VPN asub ühes Five Eyes'i riikidest (Kanada), vannub ta oma mitte-logimise poliitika peale. Teisisõnu, see ei salvesta ega suuda tuvastada teie tegelikku IP-aadressi ja ühenduse ajatemplite andmeid.

Jõudlus: see VPN toetab WireGuard protokolli ja meie testid näitasid keskmiselt 43% kiiruse säilimist. Lisaks on Windscribe'i tasuta kasutajatele saadaval kokku 11 serveririiki. Nende hulka kuuluvad Saksamaa, USA, Kanada, Prantsusmaa, Madalmaad, Norra, Rumeenia, Šveits, Ühendkuningriik, Türgi ja Hongkong.

Loe rohkem VPN teenuste kohta meie Windscribe teenuse ülevaatest

Omadused: Windscribe tasuta VPN pakub tõhusat kill switch'i, tasuta SOCKS5 proxy't, reklaamide blokeerimist, võimalust luua turvaline hotspot ja multi-hop funktsiooni. Lisaks kõigele sellele annab see teile palju vabadust oma eelistuste seadistamiseks, näiteks rakenduse käivitamine käivitamisel, automaatne ühendamine kõige uuema asukohaga ja LAN-liikluse lubamine, kui tulemüür on sisse lülitatud. Samuti on saadaval üle 25 keele.

Streaming: kuigi tasuta VPN-id tavaliselt voogedastusplatvorme ei blokeeri, tõestasid meie testid Windscribe'iga, et see võib mõnikord aidata juurdepääsu Netflixile. Teistele teenustele, näiteks BBC iPlayerile ja YouTube'ile, juurdepääsuks peate lisapaketti uuendama.

Erinevalt Proton VPNist seab Windscribe andmelippe. Kui otsustate selle VPN-i registreerida oma e-posti aadressi abil, siis saate kasutada kuni 10 GB igakuiseid andmeid. Vastasel juhul väheneb see 5 GB-ni igakuiselt. Tasuta kasutajatel on samuti lubatud kasutada peaaegu 6 korda väiksemat arvu serveri asukohti kui premium-kasutajatel.

Loe selle VPN-i kohta lähemalt meie Windscribe'i ülevaatest.

Milline on paroolihalduse tulevik?

Plussid

  • 10 GB tasuta andmeid
  • 11 serveri asukohta
  • AES-256 krüpteerimine
  • No log poliitika
  • Tasuta versioon võib vabastada USA Netflixi blokeeringu
  • Võimaldab torrentimist
  • Intuitiivsed rakendused

Miinused

  • Asub Kanadas (Five Eyes)
  • Mõnes rakenduses puuduvad funktsioonid
  • 2 GB andmeside ülempiir, kui te ei paku e-posti aadressi

5. Hide.me VPN – tasuta VPN premium turvaelementidega

Hide.me VPN
Asub:Malaisia
Samaaegsed ühendused:10
Tasuta andmeside ülempiir:10 GB kuus
Soovid proovida lisaversiooni?🔥 Hangi Hide Me VPN 75% OFF + 3 kuud TASUTA! 🔥

Hide.me on tasuta VPN, mis annab teile 10 GB tasuta andmeid kuus koos serveritega neljas riigis, sealhulgas USAs. See on üks kõige rohkem funktsioone pakkuvatest tasuta VPN-dest.

Turvalisus ja privaatsus: kuna Hide.me asub Malaisias, ei ole vaja salvestada mingeid kasutaja- või tegevuslogisid, sealhulgas teie sirvimiskäitumist. Lisaks sellele on VPN-i auditeerinud DefenseCode Ltd., mis sertifitseeris selle kui ühe kõige anonüümsema VPN-teenuse pakkuja. Lisaks sellele on teie andmed krüpteeritud, kasutades sõjalise taseme AES-256 krüpteerimist.

Jõudlus: Hide.me tasuta VPN-i kasutajad saavad kasutada WireGuard-protokolli ja servereid Kanadas, Saksamaal, Hollandis või USAs. Tasuta VPN säilitab siiski umbes 1% algsest internetikiirusest, mis on alla keskmise. Premium-versioon pakub kindlamat kiirust (umbes 73% keskmine kiiruse säilitamise määr).

Tasuta VPN tipptasemel turvaelementidega

Omadused: on tõesti tore, et Hide.me VPN-i tasuta versioon pakub samu funktsioone kui tasuline versioon. See tähendab, et saate kogeda jagatud tunneli, kohandatud DNS-i ja Stealth Mode'i rõõme ilma ühegi sendi kulutamiseta. Windowsi ja Maci rakendustel on ka kill switch ning peaaegu kõik Hide.me VPN-i serverid toetavad P2P-failide jagamist, mis tähendab, et saate seda VPN-i kasutada turvaliseks torrentimiseks.

Streaming: vaatamata ametlikul veebisaidil antud lubadustele ei õnnestunud Hide.me tasuta VPN-il Netflixi blokeeringut eemaldada, ükskõik millist serverit me ka ei proovinud. Kahjuks juhtus sama ka BBC iPlayeri ja Disney+ puhul.

Lisaks sellele, et saad ainult 10 GB andmeid kuus, on ka väike valik, vaid 4 riiki, kust servereid valida. Lisaks sellele ei õnnestunud tasuta Hide.me VPN-il kõigist meie testitud voogedastusplatvormidest ühtegi lahti blokeerida. Seega, kui olete Netflixi fänn, on aeg kaaluda tasulist VPN-i.

Vaadake meie täielikku Hide.me VPN-i ülevaadet, et rohkem teada saada.

Külasta Hide me VPN

Plussid

  • Asub Malaisias (väljaspool 14 silma)
  • AES-256 krüpteerimine
  • Hea valik protokollidest
  • Tasuta 10 GB kuus
  • Toetab torrentimist
  • Tasuta VPN rakendus sisaldab olulisi funktsioone
  • Kohandatud DNS

Miinused

  • Mobiilirakendustel ei ole tapmislülitit
  • Tasuta konto toetab ainult ühte ühendust
  • Valida saab ainult nelja riigi vahel

6. ZoogVPN – hea lahendus privaatseks sirvimiseks

ZoogVPN
Asub:Kreeka
Samaaegsed ühendused:Kuni 5
Tasuta andmeside ülempiir:10GB
Soovid proovida premium-versiooni?🔥 Saada kuni 85% OFF Zoog VPN! 🔥

ZoogVPN on veel üks hea tasuta VPN, mis võimaldab kasutada 5 serverit 3 erinevas asukohas, sealhulgas USAs, Ühendkuningriigis ja Hollandis. Registreerimine ei nõua makseid ega krediitkaardiandmeid ning annab 10 GB andmeid. Seda VPN-i saate kasutada 7 päeva tasuta.

Turvalisus ja privaatsus: tasuta ZoogVPN kasutab andmekaitseks AES-128 krüpteerimist ja ei hoia mingeid logisid. Ainus asi, mida ZoogVPN säilitab, on teie e-posti aadress. Siiski saate konto loomiseks kasutada ühekordset e-posti aadressi, mis muudaks kogu protsessi täiesti anonüümseks.

Jõudlus: tasuta ZoogVPNi kasutamisel saate valida PPTP, OpenVPN, L2TP/IPSEC ja viimaste IKEv2 tunneliprotokollide vahel. Parima jõudluse saavutamiseks soovitame valida OpenVPN. Testimisel säilitas see umbes 16% baaskiirusest.

Omadused: ZoogVPNi tasuta versioon ei paku täiustatud funktsioone, nagu jagatud tunnel, mis on saadaval tasulise paketiga. Teisest küljest on olemas täiesti hea kill switch ja ZoogShadowing funktsioon, mis aitab mööda minna piirangutest tugevalt tsenseeritud riikides. Lisaks toetab Hollandi server torrentimist isegi tasuta versioonis.

ZoogVPN

Streaming: meie testid näitasid, et ZoogVPN ei saa tasuta versiooniga juurdepääsu Netflixile ega ühelegi muule striimimissaidile. Kui otsite voogedastust, peaksite valima lisapaketi (alates 1,87 dollarist kuus).

Kokkuvõtteks, see VPN on saadaval tasuta ainult nädala jooksul. See ei ole erandiks ka andmelimiidi osas, kuna saate kasutada kuni 10 GB andmeid kuus. Tasuta serveripargis puudub üsna palju funktsioone, kuid saate kasutada kill switch funktsiooni ja Zoog Shadowing funktsiooni.

Külasta ZoogVPN-i

Plussid

  • Tasuta 10GB
  • No-logi poliitika
  • Asub Kreekas (väljaspool 14 silma)
  • Võimaldab torrentimist
  • Kiiruspiirangud puuduvad
  • Saadaval paljudes seadmetes
  • ZoogShadowing funktsioon

Miinused

  • Ei vabasta Netflixi blokeeringut
  • Tasuta ainult 7 päeva
  • Funktsioonide puudumine
  • Ainult kolm kohta
  • Ei toeta WireGuardit

7. TunnelBear – tasuta kasutajasõbralik VPN

TunnelKaru
Asub:Kanada
Samaaegsed ühendused:Piiramatu
Tasuta andmeside ülempiir:500MB kuus
Soovid proovida premium-versiooni?🔥 Hangi TunnelBear, nüüd kuni 67% MAHA! 🔥

TunnelBear on teine VPN, millel on vastuvõetav tasuta versioon, mis pakub juurdepääsu kõigile oma 3000 serverile 48 riigis.

Turvalisus ja privaatsus: teie andmeid kaitstakse sõjaväelise AES-256 krüpteeringuga ja mis puutub logimisse, siis TunnelBear ei logi teie sirvimistegevust. Siiski võivad nad koguda mõningaid identifitseerimisandmeid, nagu näiteks kaardiomaniku perekonnanimi, e-posti aadress ja mõnel juhul isegi teie Twitteri konto käepide.

Tulemused: TunnelBeari tasuta versioon pakub nüüd WireGuard'i, mis selgitab selle keskmist kiiruse säilitamise määra 50%. Lisaks saate juurdepääsu Singapuri, Kanada, Saksamaa, Hollandi, USA ja Prantsusmaa serveritele.

Omadused: TunnelBearil on midagi sellist, mida teised tasuta VPN-id tõenäoliselt ei paku. Kohustuslik kill switch viiakse uuele tasemele, sest Vigilant Bear mitte ainult ei tapa teie internetti, kui ühendus turvalise serveriga katkeb, vaid peatab selle ka, kuni ootate serveri reageerimist.

Tasuta kasutajasõbralik VPN

Streaming: Testisime TunnelBeari koos voogedastusteenustega ja tasuta versiooniga õnnestus Netflixi ja YouTube'i blokeeringu avamine. Kuid 500 MB andmepiirangust ei piisa kindlasti, et vaadata isegi pool episoodi oma lemmiksarjast. Populaarsete saadete vaatamine on võimalik ainult siis, kui uuendate lisapaketi alates 3,33 dollarist kuus.

Kokkuvõttes saate igakuiselt ainult 500 MB andmeid, mis on piisav, kui kavatsete kasutada VPN-i ainult teatud kohtades, näiteks kaubanduskeskustes. Samuti ei ole teil lubatud kasutada kõiki funktsioone peale kill switch-funktsiooni. Vahepeal võib mitu dollarit kuus makstes teha imet.

Lisateavet selle teenusepakkuja kohta leiate meie TunnelBeari ülevaatest.

TunnelBear on teine VPN

Plussid

  • Paljud serverid ja asukohad
  • Lihtne seadistada
  • AES-256 krüpteerimine
  • Tapa lüliti funktsioon

Miinused

  • 500 MB andmeside ülempiir
  • Mitte väga kiiresti
  • Ebastabiilsed ühendused
  • Ei ole live chat toetust

Kuidas me testisime ja reastasime neid tasuta VPN-e

Parimate tasuta VPNide võrdlus

Enne tasuta VPNide järjestamist vaatame nende rakendused läbi ja hindame nende pakutavaid funktsioone. Samuti vaatame nende funktsionaalsust ning teeme kiiruse ja voogedastuse teste. Meie leidude ja testitulemuste põhjal reastame tasuta VPN-id selliste kriteeriumide järgi:

  • Turvalisus. Esiteks kasutab enamik meie nimekirjas olevatest VPN-dest AES-256 krüpteerimist, mis on praegune krüpteerimisstandard, mida kasutavad föderaalvalitsus ja teised asutused, mis tegelevad ülisalajaste andmetega. Jälgime ka VPN-ide rakendatud tunneliprotokolle, seades esikohale kõige arenenumad, nagu OpenVPN ja WireGuard.
  • Kiirus. Kiirus on veel üks oluline asi, mida tasuta VPN-i valides arvesse võtta. Kuna erinevad tegurid võivad VPN-i kasutamisel põhjustada probleeme kiirusega, on väga oluline jääda teenuse juurde, mis ei aeglusta teid liiga palju. Sellegipoolest on enamik meie parimatest valikutest erinevates kiirustestides hästi esinenud. Siiski on tasuline VPN peaaegu kindlasti kiirem kui tasuta VPN, tavaliselt tänu suuremale serveripargile.
  • Omadused. Parimate tasuta VPN-teenuste valimisel ei tohiks tähelepanuta jätta ka funktsioonide valikut. Torrentimine, jagatud tunnel ja integreeritud kill switch on vaid mõned funktsioonid, mida me testitud VPN-ides otsisime.
  • Streaming. Nüüd, mis puudutab elevanti toas – voogedastusteenused. Pole saladus, et enamik inimesi mäletab VPN-i olemasolu ainult siis, kui neil on vaja pääseda ligi geoblokeeritud sisule. Kuigi on peaaegu võimatu leida tasuta teenust, mida Netflix ei blokeeri, õnnestus meil avastada üks tasuta VPN-rakendus (Windscribe), mis aitab teil pääseda ligi mõnele selle raamatukogule.
Kuidas valida tasuta VPN teenust

Kuidas valida tasuta VPN-i

Tasuta VPN-i valides peaksite kõigepealt hindama selle mainet. Täiesti tasuta VPN-id võivad lõpuks koguda ja müüa teie andmeid kolmandatele osapooltele. Mõni neist võib olla isegi varjatud pahavara, mis kaotab VPNi eesmärgi.

Parim lahendus on uurida freemium-teenuseid – tasuliste VPNide tasuta versioone. Üks tuntumaid freemium VPN-teenuse pakkujaid on Atlas VPN, mis tagab suurepärase jõudluse, head turvaelemendid ja millel on 5 GB andmepiirang. Freemium-teenuste puhul teate, et need on usaldusväärsed ning hoiavad teid küberruumis turvaliselt ja privaatselt.

Nii või teisiti, siin on tegurid, mida peaksite tasuta VPN-i valides arvesse võtma:

Kuidas saada tasuta tipptasemel VPN teenust
  • Privaatsuspoliitika. Vaadake, milliseid andmeid VPN salvestab ja milleks neid kasutab. Tasuta VPN-i, millel on ranged logimiskeelu põhimõtted, võib olla raske leida, kuid võite leida midagi, mis on lähedane.
  • Kasutaja kommentaarid. Vaadake, mida teised inimesed ütlevad tasuta VPNide kohta. Redditi külastamine võib olla hea mõte, kui soovite ausaid arvamusi konkreetsete pakkujate kohta.
  • Omadused. Otsi üks tasuta VPN, mis pakub kõige rohkem tasuta. Kui teil on vaja VPN-i konkreetseks otstarbeks, vaadake, kas sellel on spetsiaalsed serverid ja funktsioonid.
  • Ribalaiuse piirangud. Enamikul tasuta VPN-idel on piirangud sellele, kui palju andmeid saate kuus kasutada. Kui soovite VPN-i palju kasutada, otsige sellist, mis pakub kõige rohkem andmeid.
  • Kiirus. Mida kiirem on VPN, seda parem on kogemus. Enamikul tasuta VPN-idel ei ole nii hea kiirus kui tasulistel pakkujatel, kuid võite siiski leida endale päris kiire VPN-i.

Pidage meeles, et kui sait reklaamib tasuta VPN-i, ei tähenda see alati, et programm on tegelikult tasuta. See võib lihtsalt pakkuda 30-päevast raha tagasi garantiid, mis tähendab, et peate teenuse eest kõigepealt ikkagi maksma. Kui olete rohkem huvitatud tasulistest teenustest, siis siin on meie parimate VPNide nimekiri.

Parimad tasuta VPN teenused lauaarvutitele

Videoülevaade: parimad tasuta VPN-id aastal 2023

Kuidas saada tasuta premium VPN-i

Uskuge või mitte, kuid esmaklassilist VPN-teenust on võimalik kasutada tasuta – vähemalt lühikest aega. Selleks on kaks võimalust:

  • Prooviperioodid. Mõned VPN-teenused pakuvad prooviperioodi, mille jooksul saate tööriista täiesti tasuta kasutada. Näiteks NordVPN pakub mobiilikasutajatele 7-päevast prooviperioodi.
  • Raha tagasi garantiid. Kõik selles nimekirjas olevad VPN-id pakuvad raha tagasi garantiid, mis kestavad tavaliselt vähemalt 30 päeva. See on suurepärane võimalus testida kõiki VPN-i lisafunktsioone, sest raha antakse tavaliselt ilma küsimusteta tagasi. Veenduge vaid, et võtate õigeaegselt ühendust klienditoega!
Parimad tasuta VPN-id mobiilseadmete jaoks
Premium VPNTasuta prooviperioodRaha tagasi garantii
NordVPNJah, 7 päeva (ainult Android)Jah, 30 päevaProovige NordVPNi
SurfsharkJah, 7 päeva (Mac, iOS ja Android)Jah, 30 päevaProovige Surfsharki
Atlas VPNJah, tasuta versioonJah, 30 päevaProovige Atlas VPN-i
PureVPNJah, 7 päevaJah, 31 päevaProovige PureVPNi
PrivateVPNJah, 7 päevaJah, 30 päevaProovige PrivateVPN-i

Tasuta VPN-rakendused teie seadme jaoks

Tasuta VPN teenused ilma andmeedastuspiiranguta

Sõltuvalt teie valitud seadmest võib parim tasuta VPN sõltuda teie operatsioonisüsteemist. Mõned tasuta võimalused võivad olla teatud platvormidel veidi paremad ja teistel halvemad. Et teada saada, milline neist on milline, peate lugema, kuidas need versioonide lõikes üksteisest erinevad.

Parim tasuta VPN töölaua jaoks

Windowsi seadmete puhul on parimad tasuta VPN-id ProtonVPN ja Atlas VPN. Mõlema puhul saate piiramatuid andmeid ja ribalaiust, mis on rohkem kui enamik tasuta VPN-id teile annavad. Peale selle saate valida kolme asukoha vahel. Arvestades, et see on tasuta, on see suurepärane pakkumine.

Ja kui te ei tea, milline on parim tasuta Mac VPN, siis võiksite lugeda nimekirja Windows, sest sama kehtib ka siin. Erinevused funktsioonide arvus on samuti ebaolulised. Tasuta segmendis toimivad nii ProtonVPN kui ka Atlas VPN peaaegu identselt.

Parim tasuta VPN mobiiltelefonidele

Kiirete kiirustega tasuta VPN-id

Sõltumata sellest, kuidas te internetti kasutate, töötavad VPN-id mobiilse andmeside puhul samamoodi nagu wifi puhul. Võite valida klassikalise Atlas VPN-i ja ProtonVPN-i, kuna need on parimad tasuta VPN-i Androidile. Kuigi on ka teisi võimalusi. Näiteks Windscribe ja Hide.me on samuti proovimist väärt. Mõlemad on aga üsna piiravad. Mõlemal on 10 GB andmelagi, kuid lasevad teil valida rohkemate asukohtade vahel.

Parimad tasuta VPN-id iOS-i jaoks ei erine nii palju Androidist. Atlas VPN ja ProtonVPN on ainsad tõelised valikud, kui vajate turvalist VPN-i piiramatu andme- ja ribalaiusega. Sõltuvalt vajaminevatest asukohtadest võiksid võimalikud valikud olla ka Windscribe või Hide.me VPN.

Tasuta VPN-id ilma andmepiiranguta

Kohe pärast seda, kui hakkate kasutama tasuta VPN-i voogedastuseks või torrentimiseks, hakkate kokku puutuma andmelimiitidega ja potentsiaalselt ka kiiruse piirangutega. Valisime välja mõned tasuta VPN-id ilma andmepiiranguta sujuvama veebikogemuse tagamiseks:

Kas tasuta VPN on hea ja tasub kasutada?
  1. Proton VPN. Selle teenusepakkuja tasuta paketil on piiramatu ribalaius ja andmed. Selle tulemusena võib teie ühendus olla aeglasem. Mitmed tegurid võivad mõjutada tasuta VPN-i üldist kiirust, näiteks suur koormus serveritele, millega olete ühendatud, kaugus serveri, millega olete ühendatud, ja teie seadme vahel. Ka teie internetiühenduse kiirus võib mõjutada VPN-i kiirust. Üldiselt on Proton VPN hea valik, kui otsite tasuta VPN-i ilma andmepiiranguta.
  2. Ivacy VPN. See VPN-teenusepakkuja ei piira ka ribalaiust ega andmekasutust kasutaja kohta. Siiski kehtib õiglane kasutus. See tähendab, et võrgu liigse koormusega seanssi võidakse pidada võrgu ebaõiglaseks kasutamiseks. Muidu on Ivacy VPN veel üks suurepärane tasuta VPN valik ilma andmepiiranguta.

Vahepeal, parema võrdluse huvides, on siin meie soovitatud 5 parima tasuta VPN-i andmelimiidid:

TeenusepakkujaAndmete piirarv
Atlas VPN5 GB kuus
Hotspot Shield VPN500 MB päevas
Proton VPNPiiramatu
Windscribe VPN2 GB (ilma e-postita) või 10 GB (koos e-postiga) kuus
Hide.me VPN10 GB kuus
Parimad tasuta VPN-id aastaks 2023 - meie nimekiri

Andmelimiit ei ole kõik – kuigi üks VPN võib anda teile vähem andmeid, võib see pakkuda teile lisafunktsioone. Näiteks kui Proton VPN annab teile piiramatuid andmeid, siis Atlas VPN on parem valik neile, kes vajavad P2P jagamise tuge ja kiiremat kiirust. Seega veenduge, et teete valiku vastavalt oma vajadustele.

Tasuta VPN-id ilma tellimuseta

  1. Hide.me tasuta VPN. Seda tasuta VPN-i saab kasutada ilma tellimuseta – see ei salvesta logisid ja ei nõua enne kasutamist registreerimist. Samuti pakub see korralikku kiirust ja tagab teie privaatsuse kvaliteetsete krüpteerimistehnoloogiate abil.
  2. TunnelKaru. See on veel üks tasuta VPN ilma tellimuseta – saate seda kasutada sellistes brauserites nagu Chrome, Firefox, Edge ja teised ilma registreerimiseta. TunnelBear rakendab ka AES-256-bitist krüpteerimist, mis annab teile ainulaadse privaatsuse.

Kiirete kiirustega tasuta VPN-id

Tasuta VPN-id ilma tellimuseta

Kuigi tasuta VPN-id on tavaliselt aeglasemad kui nende tasulised versioonid, võite leida üsna kiireid teenuseid. Siin on meie tasuta VPN-i nimekirja kõige kiiremad teenusepakkujad:

  1. Atlas VPN. See on kiireim tasuta VPN, mis kasutab WireGuard protokolli. Meie testide käigus õnnestus tal säilitada umbes 90% algsest ühenduskiirusest. See on tasuta teenuse puhul suurepärane tulemus.
  2. Proton VPN. See on veel üks tasuta VPN, mis kasutab WireGuard-protokolli ja lubab kindlat kiirust. Testimisel säilitas see umbes 72% interneti baaskiirusest, tagades suurepärase jõudluse juhuslikuks sirvimiseks.

Kas tasuta VPN on hea ja väärt?

Tasuta VPN-i kasutamine on seda väärt, kui teil on vaja vaid anonüümseks jääda avaliku wifi kasutamisel või kui leiate VPN-i, mis sobib teie erivajadustega. Teie andmed on kaitstud sama tugeva krüpteeringuga. Lisaks, kui valite usaldusväärse teenuse, ei koguta ega müüda teie andmeid.

Kiirete kiirustega tasuta VPN-id

Siiski on tasulise teenuse tellimine tavaliselt parem valik. See annab teile palju suurema hulga servereid, mille hulgast valida, parema kiiruse (kuna mõned tasuta VPN-id ei toeta WireGuardit) ning võimaluse Netflixi ja teiste voogedastuse veebisaitide blokeeringu tühistamiseks.

Samuti saate kasutada ühte kontot mitmes seadmes ja kasutada VPN-i, ilma et peaksite muretsema oma igakuise andmelimiidi ületamise pärast.Vaadake meie üksikasjalikku juhendit tasuta ja tasuliste VPNide kohta, et saada rohkem teavet funktsioonide, kiiruse ja turvalisuse erinevuste kohta,

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele