Fidelity ekspert: Bitcoin on eksponentsiaalne kuld

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

Jurrien Timmer, Fidelity globaalse makromajanduse direktor, nimetas hiljuti Bitcoini “eksponentsiaalseks kullaks”. Ta rõhutas Bitcoini kujunevat staatust “väärtuse säilitajana”. Timmer jagas oma teadmisi mitmes postituses, kus ta arutas Bitcoini kasvavat tähtsust finantsmaastikul.

Timmer rõhutas Bitcoini ainulaadset turupositsiooni. Ta võrdles selle kasvu interneti ja mobiiltelefonide kiire kasutuselevõtuga. Timmeri sõnul muudab Bitcoini piiratud pakkumine ja kasvav aktsepteeritavus digitaalse varana selle potentsiaalseks pikaajaliseks väärtuse säilitajaks, sarnaselt kullale.

Bitcoini-ainulaadne-turupositsioon

Oma postitustes märkis Timmer, et Bitcoini vastuvõtmise määr ja võrgu kasv on selle väärtuse jaoks otsustava tähtsusega. Ta mainis, et kuigi Bitcoin on traditsiooniliste varadega võrreldes alles algusjärgus, kiireneb selle kasutuselevõtt kiiresti. See kiire kasv toetab ideed, et Bitcoinist võib tulevikus saada oluline väärtuse säilitaja.

“Alljärgnev graafik näitab Bitcoini kasvavat võrku mööda lihtsat võimsuskõverat. Mittenull-aadresside arv on konvergeerunud selle võimsuskõvera suunas, kusjuures Bitcoini hind kõigub selle ümber nagu pendel,” ütles ta. “Selline on Bitcoini unikaalne buumi-rõhulanguse tsüklite seeria.”

Bitcoini-vastuvõtukõver

Timmeri toetus on kooskõlas laiema suundumusega institutsionaalsete investorite seas, kes tunnustavad Bitcoini potentsiaali. Tema perspektiiv tugevdab Bitcoini kasvavat legitiimsust finantstööstuses, mis näitab, et see võib mängida olulist rolli tulevastes investeerimisstrateegiates.

“Bitcoini võrgu kasv on viimastel kuudel aeglustunud, samas kui selle hind on jätkuvalt tõusnud,” lõpetas ta. “Minu arvates võib see hinna ja kasutuselevõtu vaheline erinevus selgitada, miks Bitcoin on oma teekonnal potentsiaalsete uute kõigi aegade tippude suunas veidi aeglustunud. Pendel kõigub ainult nii kaugele. Selleks, et uued kõrgtasemed jätkuksid, peab võrk võib-olla taas kiirenema.”

Kokkuvõttes pakuvad Jurrien Timmeri arusaamad Bitcoini potentsiaali kohta veenvaid tõendeid. Võrreldes seda kullaga ja rõhutades selle kiiret kasutuselevõttu, rõhutab Timmer Bitcoini ainulaadset kohta finantsmaailmas. Kui üha rohkem institutsionaalseid investoreid märkab, võib Bitcoini roll maailmamajanduses muutuda veelgi olulisemaks.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele