2023 purustab kõik rekordid krüptomaksetes

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

Krüptovaluutad on rohkem kui ainult lühi-, kesk- ja pikaajalise hinnaspekulatsiooni vahendid; neil on mitmekesised kasutusviisid, näiteks krüptomaksete hõlbustamine, mis suurendavad krüptovaluutaturu orgaanilist nõudlust ja tervist.

CoinGate'i 10. jaanuari 2024. aasta aruanne rõhutas seda suundumust, tuues esile 4 miljonit töödeldud tehingut. Ainuüksi 2023. aastal kodeeris platvorm üle 1,29 miljoni krüptomakse, keskmiselt üks tehing iga 24 sekundi tagant.

CoinGate on maksete sektoris esirinnas, pakkudes alates oma loomisest pidevalt muljetavaldavaid tulemusi.

Aastal 2023, mis on selle segmendi jaoks otsustav aasta, moodustas see kolmandiku kõigist CoinGate'i tehingutest. 1 294 058 krüptomakset tähendas 40% kasvu võrreldes 2022. aasta 928 517 maksega.

Bitcoin ja USDT domineerivad CoinGate'i krüptotehingutes

Tehingumahtusid arvestades olid keskne koht Bitcoin (BTC) ja Tether USD (USDT), mis käsutasid vastavalt 35,6% ja 25,4% kõigist platvormi maksetest.

Väärib märkimist, et Bitcoini osakaal langes 2022. aastal 47,8%-lt, mis omakorda oli langus 2021. aasta 54,8%-lt. Seevastu USDT osakaal laienes, eriti pärast seda, kui CoinGate eemaldas Binance'i BUSD.

Konkreetsetel kuudel edestas USDT BTC-d, saades novembris ja detsembris vastavalt 36,5% ja 39,1% turust.

Litecoin (LTC) oli ka märkimisväärne kohalolek CoinGate'i 2023, moodustades 9,5% kõigist krüptotehingutest, tihedalt järgnesid Ethereum (ETH) 9,3%, Bitcoin Lightning Network 7,8% ja Tron (TRX) 7,1%.

Maastikku veelgi mitmekesistades andis Binance'i makseteenus 8,2% kõigist tehingutest pärast Binance Pay käivitamist märtsis. CoinGate tõi esile ka krüptosõbralike kaupmeeste arvu kasvu, kes võtavad oma platvormi omaks.

“2024. aasta horisont tõotab juba praegu uusi võimalusi ja väljakutseid. Oleme põnevil, et jätkata oma teekonda, keskendudes innovatsioonile ja klientide rahulolule, kuna püüame muuta krüptoraha maksed pigem normiks kui erandiks.”

CoinGate'i aruanne

Kokkuvõtteks prognoosib CoinGate nii tarbijatele kui ka kaupmeestele, kes söandavad krüptovaluutadega tegeleda ülemaailmselt, paljulubavat arenguteed. Tänu jätkuvale kasvule ja kasutuselevõtule võib 2024. aasta veelgi tugevdada usaldust krüptoraha investeeringute vastu.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele