Institutsionaalsed investorid kühveldavad 100K BTC nädalas!

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

Institutsionaalsed investorid Bitcoin on praegu “osta dip” nagu BTC hinnad jõuavad mitme kuu madalaimad, vastavalt hiljutisele analüüsile.

11. juulil teatas CryptoQuant, mis on ahela analüütikaplatvorm, et ühe nädala jooksul on ostetud 100 000 BTCd. Need institutsionaalsed investorid ei osta lihtsalt; nad teevad seda suurema enesekindlusega kui siis, kui Bitcoin kauples oma kõigi aegade kõrgeimate tasemete lähedal.

Bitcoini institutsionaalne ostmine kasvab: $5,7 miljardit vaid ühe nädalaga

CryptoQuant'i toetaja Cauê Oliveira analüüsis 1000 kuni 10 000 BTC-d omavate üksuste rahakoti saldosid. Need üksused, mis esindavad Bitcoini investorite institutsionaalset poolt, on alates juuni algusest kiiresti suurendanud oma Bitcoini osalust. Selle aja jooksul on BTC/USD langenud koguni 23%.

Isegi eelmisel nädalal, kui Bitcoin jõudis madalaimale tasemele alates veebruari lõpust, ei aeglustunud institutsionaalne ostmine. Olemuste kogukasv ületas 100 000 BTC, mis on ligikaudu 5,7 miljardit dollarit.

“Kuigi paljud algajad investorid müüsid eelmisel nädalal maha, eriti need, kes ostsid üks kuni kolm kuud tagasi, võtsid institutsionaalsed mängijad ette oma suurima kogumise alates märtsist,” märkis Oliveira.

bitcoini-igapäevane-saldo-muutus

30-päevane jooksev saldo muutus on võrreldav märtsis USA spot Bitcoini ETF-i sissevoolu tipptaseme ajal täheldatud tõusuga. Kuid seekord on ETFi sissevool suhteliselt väiksem, mis viitab sellele, et institutsionaalsed investorid on tõesti “ostavad dipi”.

Märtsis ületasid päevased sissevoolud 1 miljardit dollarit, kuid viimasel ajal on päevased sissevoolud oluliselt väiksemad. Andmed sellistest allikatest nagu Ühendkuningriigi investeerimisfirma Farside Investors näitavad 11. juulil umbes 79 miljoni dollari ja 8. juulil 294 miljoni dollari suurust sissevoolu, mis tähistab kuu kõrgeimat taset.

Farside-investorid

Tugev veendumus püsib vaatamata BTC hinna langusele

Teised Bitcoini omanike kohordid seisavad silmitsi oma otsustavuse testiga, kuna neil on märkimisväärsed vahendid “punases”. Lühiajalised omanikud, sealhulgas uued vaalad, kogesid 17% realiseerimata kahjumit eelmise nädala languse ajal 53 500 dollarini.

Lühiajaliste omanike investorite baasi, mis on määratletud kui üksused, kes hoiavad BTC-d kuni 155 päeva, kogumaksumus on üle 64 000 dollari, vastavalt arvutustele Glassnode'ist, mis on ahela analüütikafirma.

Bitcoini-lühiajalise-omaniku-realiseeritud-hind-ja-MVRV

See näitab, et paljud lühiajalised investorid hoiavad praegu Bitcoini kahjumiga, mis toob veelgi enam esile vastandliku käitumise algajate ja institutsionaalsete investorite vahel.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele