Mt. Gox alustab tagasimakseid: Mis ootab krüptoturgu?

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

Mt. Gox, krüptovaluutavahetus, mis kukkus 2014. aastal kokku massiivse häkkimise tõttu, alustab juuli alguses võlausaldajatele tagasimakseid. Need tagasimaksed, mis moodustavad kokku umbes 9 miljardit dollarit, tehakse Bitcoini (BTC), Bitcoin Cashi (BCH) ja sularahas.

Ajalooline taust

Mt. Gox töötles kunagi üle 70% kõigist Bitcoini tehingutest, kuid kuulutas 2014. aastal pärast 850 000 BTC kaotamist välja pankroti. Intsident tõi esile märkimisväärsed turvaaugud krüptovaluutaturul, mis tõi kaasa ulatuslikud kohtumenetlused ja taastamispüüdlused.

Turumured

Analüütikud on mures, et BTC äkiline sissevool turule võib viia müügitõusuni, põhjustades suuremat volatiilsust. Mõned usuvad siiski, et turg on selle sündmusega juba arvestanud, mis võib vähendada selle mõju. Paljud võlausaldajad võivad otsustada oma BTC-d hoida, oodates tulevast hinnatõusu.

Tööstuse reaktsioonid

Galaxy Digitali uuringute juht Alex Thorn arutas Twitteris võimalikku turumõju, tekitades arutelusid Bitcoini tulevase hinnastabiilsuse üle.

Mis juhtub Bitcoin juulis?

Mark Cullen ennustab, et Bitcoin jätkab juulis langust, langedes võib-olla 57 000 dollarini, kuna likviidsusbassein toimib krüptokursi magnetina.

Trader Doctor Profit nõustub Culleni prognoosiga, kuid usub, et BTC on lähedal kohalikule miinimumile ja jõuab peagi uuele kõigi aegade kõrgeimale tasemele. Ta soovitab kasutada praegust langust, et osta rohkem bitcoine.

Väljamakse mõju Bitcoini hinnale

Pärast Mt. Goxi vahetuse juhi teadet hüvitiste väljamaksete algusest langes Bitcoin 3%, langedes alla 58 000 dollari, enne kui taastus üle 61 000 dollari.

Bitcoini-hinnagraafik-pärast-Mt.-Goxi-teadet

Laiemad tagajärjed

Mt. Goxi tagasimaksete alustamine on oluline sündmus krüptoraha maailmas, mis lahendab ühe suurima finantskriisi krüptoajaloos. See mõjutab tulevasi regulatiivseid ja turvameetmeid ning paneb proovile turu küpsuse ja stabiilsuse.

Kui tagasimaksed algavad, jälgib krüptokogukond tähelepanelikult turu reaktsiooni ja äsja hüvitatud võlausaldajate tegevust. Sellest episoodist saadud õppetunnid on krüptovaluutaturu edasise arengu jaoks otsustava tähtsusega.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele