2024 Bitcoin Prognoosid paljastas Top eksperdid

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

2024 on valmis olema pöördeline hetk Bitcoin, koos juhtivate isikute digitaalse vara maailma väljendavad optimismi oma trajektoori. Tuntud eksperdid nagu Dan Tapiero, Raoul Pal ja Tim Draper jagasid oma “Bitcoini prognoosi 2024”, milles kirjeldavad üksikasjalikult oma optimistlikke seisukohti suurima krüptoraha väljavaadete kohta.

Bitcoini prognoos 2024: Dan Tapiero optimistlik vaatenurk.

Lugupeetud makrostrateeg ja digitaalsete varade fondijuht Dan Tapiero, pakub veenva vaate Bitcoini potentsiaali kohta tuleval aastal.

Ta rõhutab Bitcoini muljetavaldavat 160% kasvu aasta jooksul, mis annab märku tugevast hooajast, mis tõenäoliselt jätkub ka 2024. aastal. Tapiero rõhutab, et see kasvutempo loob eeldused murranguliseks aastaks, mis sunnib institutsionaalseid investoreid Bitcoini märkimisväärset tõusu tähele panema.

Ta märkis:

“See on kristallselge – Bitcoini meteoorne tõus 2023. aastal loob eeldused monumentaalseks 2024. aastaks. Institutsioonid, kes seda võrratut vara eirab, võivad riskida oma ametialase positsiooniga 0% riskiga.”

Kulla potentsiaal ja intressimäärad

Lisaks Bitcoinile jälgib Tapiero ka paljutõotavaid suundumusi kulla puhul, prognoosides pulsilikku karika- ja käepidemustrit, mille potentsiaalne sihtvahemik on 2300 kuni 2500 dollarit. Ta usub, et oodatavad intressimäärade kärped koos USA dollarist eemaldumisega võivad veelgi suurendada nii kulda kui ka Bitcoini.

Ta lisas:

“Kulla potentsiaal on hämmastav. Hiljutised tähelepanekud viitavad eepilisele rallile, mis hajutab arusaamad kolmekordsest tipust, kusjuures käimas on tass ja käepide moodustis. Eeldatav intressimäärade kokkuvarisemine koos USA dollarist eemale diversifitseerumisega võib prognoosida sihtvahemikku 2300- 2500 dollarit,” ütles ta.

Bitcoin Forecast 2024: Raoul Pal's Expert Analysis: Raoul Pal's Expert Analysis: Raoul Pal's Expert Analysis

Tapiero positiivne väljavaade kõlab kokku endise Goldman Sachsi juhi Raoul Pali perspektiiviga. Pali analüüs näitab, et kasvav ülemaailmne likviidsus võib 2024. aastal tõugata Bitcoini üle 200 000 dollari, mis tähendab olulist muutust finantsmaastikul ja rõhutab traditsiooniliste fondivalitsejate jaoks Bitcoiniga kokkupuute olulisust.

Bitcoini väljavaated 2024: Pal: Tim Draperi julge ennustus

Riskikapitalimagnaat Tim Draper jagab seda optimistlikku arvamust, prognoosides Bitcoini uut rekordtaset 250 000 dollarini 2024. aastal. Draper rõhutab Bitcoini ja teiste digitaalsete varade praeguseid tõusutrende kui selle oodatava tõusu katalüsaatoreid. Lisaks rõhutab ta stabiilsete müntide rolli Bitcoini väravana, viidates nende stabiilsusele ja ülekantavusele. Draper näeb ette stsenaariumi, kus Bitcoin muutub dollari languse ajal eelistatud alternatiiviks, ning väljendab entusiasmi arukate lepingute suhtes, oodates nende muutvat mõju finantssüsteemidele ja tõhusamale majandusele.

Dan Tapiero, makrostrateeg ja digitaalsete varade fondijuht
Dan Tapiero Bitcoini prognoos 2024

Ta märkis:

“Ma olen suur nutikate lepingute fänn. Ma ei jõua ära oodata hetke, mil ma saan kogu oma investorite raha Bitcoinis koguda, investeerida selle kõik Bitcoinisse, lasta neil kõigil maksta oma töötajatele ja tarnijatele ja maksudele ja kõigele muule [Bitcoinis] ning lasta seda kõike täielikult arvestada, auditeerida, ilma raamatupidaja, audiitori, raamatupidaja, ülekandeagendi või maksuadvokaadita. Selles uues majanduses on palju vähem hõõrdumist. Ma arvan, et see on väga põnev.”

2024: Bitcoini aasta

Kokkuvõttes prognoosivad need eksperdiarvamused Bitcoini helget tulevikku aastal 2024. Nende ekspertide kollektiivne arvamus rõhutab Bitcoini väärtuse märkimisväärse tõusu potentsiaali, mis on tingitud Bitcoini silmapaistvatest tulemustest, kulla positiivsetest suundumustest, oodatavatest intressimäära muutustest ja muutuvast ülemaailmsest finantskeskkonnast.

Kuna me läheneme 2024. aastale, on need prognoosid väärtuslikud näitajad nii institutsionaalsetele kui ka erainvestoritele, tuues esile võimalused Bitcoinis ja kullas. Tulevane aasta näib olevat pöördeline hetk, mis võib muuta investeerimisstrateegiaid digitaalsete varade sektoris.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele