Mark Cuban Teatas Oma Soovist Asendada Gary Gensler SEC-i Esimehena, Kui Harris Võidab

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

FMark Cuban, tuntud miljardär ja krüptovaluutade toetaja, teatas hiljuti oma tugeva toetuse USA presidendikandidaadile Kamala Harrisile. Lisaks sellele toetusele väljendas ta huvi liituda tema administratsiooniga, kui ta võidab valimised 2024. aastal.

Cuban mainis, et kaaluks USA Väärtpaberite ja Börsikomisjoni (SEC) või Tervise ja Inimeste Teenuste Ameti (HHS) juhi rolli, väljendades soovi asendada praegune SEC-i esimees Gary Gensler.

Harrise majanduspoliitika on peamine põhjus, miks Cuban toetab teda Donald Trumpi üle 2024. aasta valimistel. Olles ärihiiglane, kellel on sügavad sidemed nii traditsiooniliste rahanduse kui ka krüptoraha valdkonnaga, on Cuban olnud selgelt väljendanud vajadust regulatiivsete reformide järele, eriti krüptovaluutaga seotud valdkondades. Ta on kritiseerinud Gensleri juhtimist, öeldes, et SEC-i praegune lähenemine on olnud kahjulik krüptotööstusele ja äridele üldiselt.

Fox News'i intervjuus Neil Cavutoga küsiti Cubanilt, kas ta kaaluks ametikohta Harrise administratsioonis, näiteks rahandusministrina või kaubandusministrina. Cuban vastas, et „SEC-i juht. See on töö, mida ma võtaksin,” kuid lisas ka, et ta võiks kaaluda Tervise ja Inimeste Teenuste Ameti (HHS) juhtimist.

Tema tugevad arvamused kellegi asendamise vajadusest Gensleri kohal olid selgelt väljendatud. Ta kirjeldas SEC-i praegust juhtimist kahjulikuna, eriti krüptovaluutaga tegelevatele ettevõtetele.

Krüptovaluuta Roll 2024. Aasta Valimistel

Harris on tunnustanud digitaalsete varade ja plokiahela tehnoloogia potentsiaali, andes mõista, et tema administratsioon toetab nende valdkondade arengut. Siiski ei ole ta veel krüptovaluutat oma kampaania keskpunktiks teinud. Cubani toetus näib kooskõlas tema uskumusega, et Harris võtaks tehnoloogia ja rahanduse osas, eriti uutes turgudes nagu krüpto, edasiviivama lähenemise.

Teiselt poolt on Trump ja tema poeg, Donald Trump Jr., sisenenud krüptovaluutade valdkonda, käivitades World Liberty Financial, detsentraliseeritud rahanduse ettevõtte. See samm on pälvinud poliitiliste ja krüptokogukondade segaseid reaktsioone, lisades veel ühe kihi keerukusele, kuidas krüptovaluuta võiks kujundada USA poliitika tulevikku.

Kõrge Profiiliga Isikud Valimistel

Cubani potentsiaalne osalus Harrise administratsioonis peegeldab arutelusid teiste miljardäride ümber 2024. aasta valimistel. Elon Musk on olnud kuulujutud, et kaalub rolli Donald Trumpi administratsioonis, võimalikult juhtida kavandatud “Valitsuse Tõhususe Ametit.”

Küsimus on, kas Cubani toetus ja potentsiaalne roll Harrise administratsioonis mõjutab valijaid või krüptovaluutade reguleerimist, jääb veel näha. Sellegipoolest mängivad poliitika, tehnoloogia ja rahanduse ristumiskohad selles valimises olulist rolli.

2024. aasta presidendivõistlus kujuneb poliitiliseks lahinguks selle üle, kes kujundab USA majandus- ja tehnoloogiapoliitika tulevikku.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele