Hamster Kombat Tokeni Hind Langes Vahetuse Käivitamisel

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

Hoolimata tokeni teravast hinna langusest, tähistab Telegrami tap-to-earn Web3 mäng Hamster Kombat oma HMSTR tokeni käivitamist krüptovaluuta platvormidel.

Hamster Kombat teatas ametlikult HMSTR kaubanduse algusest X-s. Vahetult pärast seda, kui Hamster teatas, et HMSTR airdrop on käimas, koos saldo väljamaksete võimalustega alates umbes kell 12:00 UTC, tehti ka nimekirja teade.

HMSTR langes uudiste kohaselt tunniga kuni 10%.

Andmed näitavad, et viimasel päeval langes HMSTR väärtus üle 30%, $0.012-lt $0.0087-le.

Hamster Kombati ametliku teate kohaselt kaubeldakse HMSTR praegu suurtes krüptovaluuta vahetustes, sealhulgas Binance'is. HMSTR on hakanud kauplema ka OKX-is, Bybitis, KuCoinis, MEXC-s ja teistel platvormidel.

Hamster-Kombat-aruanne

Hamster Kombati raporti kohaselt käivitas Binance HMSTR futuuride kauplemise vahetult pärast tokeni esimest nimekirja teatamist.

Hamster Kombati teatel on võimalik kauplemine kuni 75x mahu suurendusega X-s.

Lisaks on Binance juba kuulutanud, et HMSTR on saadaval Binance Super Earn'i, nende tasu skeemis. Simple Earn Lockitud Tooted võimaldavad tokeni omanikel kasutada toodet, et teenida teatud aastapõhist protsenti ajapiirangu ja kvoodiga.

Binance'i andmetel võivad HMSTR tokenite omanikud teenida kuni 300% seitsme päeva lukustamisperioodi jooksul. Iga kasutaja peab omama vähemalt 100 HMSTR-i tellimust.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele