Polymarket Kaubitsejad Ennustavad, Et Kamala Harris Võidab Oma Esimese Debati President Trumpi Vastase

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

Teine presidendidebatt, millest esmakordselt osaleb praegune Demokraatide kandidaat Kamala Harris, toimub 10. septembril ABC kanalil.

Debati eelõhtul on panustajad kihlveoportaali Polymarket kaudu investeerinud umbes 850 miljonit dollarit. Kuigi enamus panustajatest eelistas endiselt endist president Donald Trumpi Harrisile, on kihlveo tõenäosus 52-46. Panustajad saavad osaleda Polymarketis, plokiahelapõhises platvormis, talletades dollari väärtuses stabiilset münti USDC Polygoni võrgustikus.

Ehkki kihlveo turud, mis on mõeldud ennustama küsitlusi, ja isegi teised ennustusturud, võivad tunduda veidi kummalised.

Polymarket'i kaubitsejad ennustavad, et Harris saab traditsiooniliste küsitlejate poolt debati võimaluse, olles 75% tõenäosusega, et Ipsos/538 küsitlus järeldab, et Harris “võidab” selle.

Nad hindavad, et Harris'i võimalused juhtpositsiooni tagasi saamiseks peamises Polymarket'i valimiskihlveos debati järgsel päeval on vaid 22%.

Oodatava vaadatavuse üle 70 miljoni, võib debatt üle trumbata rekordilised esimesed Clinton-Trumpi debati, millel oli 84 miljonit vaatajat, ja teise Carter-Reagani debati, millel oli 80,6 miljonit vaatajat.

Vahepeal tundub, et turg on end pärast nädalavahetuse äärmiselt kulukat manipuleerimiskatset parandanud.

On-chain andmete kohaselt tundub, et manipuleerimine hõlmas mitmeid suurte kontode haldajaid DJTHolderi juhtimisel. Need kontod püüdsid väidetavalt manipuleerida Harris'i kihlveo tõenäosustega USA presidendivalimiste võitjale, et teenida kasumit tuletisinstrumendi turul, mis lahendati 6. septembril.

Kihlvedude-koefitsiendid-2024.-aasta-presidendivalimiste-võitja-kohta

Organisatsioon kulutas 9 miljonit USDC, ostes suuri koguseid Trumpi “EI” ja Kamala “JAH” aktsiaid. Selle tulemusena tõusis Harris'i aktsiate hind ajutiselt 2 kuni 27 senti. (Harris'i praegune 47-sendine hind viitab 47% tõenäosusele võita; iga aktsia maksab 1 dollar, kui ennustus on õige, ja null, kui see ei ole). Seejärel langes hind tagasi normaalsele tasemele.

Nad kaotasid miljoneid dollareid, püüdes hoida Kamala tõenäosusi kõrgemana kui Trumpi oma, mis tõi kaasa üle 60 000 dollari kaotuse USDC-s tuletisinstrumendi turul ja kuuekohalise summa tavalises valimisturul.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele