Solana tabab peagi $175, ütleb tippanalüütik

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

Varsti pärast seda, kui Solana (SOL) hakkas taastuma ja näitas märke kasvust kuni 174 dollarini, ennustas tuntud krüptovaluuta analüütik, millal see suuruselt viies krüptovara turukapitalisatsiooni järgi võib jõuda 175 dollarini.

Krüptokaubanduse ekspert Ali Martinez täheldas, et Solana moodustas „W“ mustri, mis viitas tõusule 174 dollarini. Ta täpsustas hiljuti, et $ 162-$164 vastupanu vahemiku läbimine lükkaks selle järgmise kriitilise sihtmärgini. Ta jagas seda arusaama oma X-postituses 18. juulil.

Martinez usub, et selle vastupanupiirkonna ületamine viib Solana lõpuks juuli lõpuks või 25. juuli paiku psühholoogiliselt olulisele 175 dollari suurusele hinnale. See ennustus viitab umbes 8,93% tõusule praegusest hinnast.

Solana-„W“-diagrammi-muster

„W“ diagrammi muster, mida tuntakse ka kui „topeltpõhja“, on usaldusväärne indikaator bullish pöördumise ja ülespoole suunatud impulsi kohta. Solana näib olevat tegemas õpiku „W“ mustrit, mis toetab Martinez'i sihttähtaega. Kui muster areneb edasi ootuspäraselt, võib see kaasa tuua märkimisväärse hinnatõusu.

Lisaks on Martinez hiljuti osutanud Solana „pulli lipu“ mustrile. Seda mustrit, mida tavaliselt täheldatakse tugeva tõusutrendi ajal, iseloomustab lühike paus või kerge tagasilangus pärast järsku tõusu. See viitab sellele, et Solana võib kogeda lühiajalist konsolideerimist enne tõusu jätkamist.

Solana-„bull flag“-muster

Miks Solana tõuseb? Krüptokogukond ootab innukalt esimese koha Ethereumi (ETH) börsil kaubeldava fondi (ETF) käivitamist. Selles kontekstis võib Solana olla järgmine märkimisväärse tõusu jaoks, eriti kuna Ameerika investeerimishaldusfirma VanEck esitas juuni lõpus ETFi taotluse.

Kõiki neid tegureid arvesse võttes on Solanat ümbritsevad positiivsed uudised tugevdanud selle hinnatulemust. Tehnilise analüüsi näitajad viitavad edasistele edusammudele tulevikus.

Investorite jaoks on siiski väga oluline viia läbi oma uuringuid ja mõista sellega seotud riske, sest turusuundumused võivad kiiresti muutuda. Krüptovaluutadesse investeerimine nõuab hoolikat kaalumist ja teadlikkust võimalikust volatiilsusest.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele