Strike Bitcoin App käivitab Suurbritannias: Avage globaalsed ülekanded

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele

Bitcoini välkmaksete rakendus Strike on käivitunud Ühendkuningriigis. See laienemine võimaldab Ühendkuningriigi elanikel osta, müüa ja kanda Bitcoini üle kogu maailmas.

Jack Mallersi asutatud Strike'i eesmärk on muuta Bitcoin kättesaadavaks ja kasutajasõbralikuks oma mobiilirakenduse kaudu, mis kasutab Lightning-võrgu võimsust. Ühendkuningriigi käivitamisega laiendas Strike oma tegevust 100 riiki üle maailma.

Jack Mallers väljendas ettevõtte pühendumust suurendada Bitcoini kasutuselevõttu ja pakkuda oma teenuseid ülemaailmselt, hoolimata erinevate regulatsioonide keerukusest. “Meie töö ei ole veel kaugeltki tehtud,” rõhutas ta.

Strike'i kasutamiseks Ühendkuningriigis peavad kasutajad täitma Bitcoini kohta “sobivuse hindamise” viktoriini, nagu kohalikud määrused ette näevad. Rakendus sisaldab ka standardseid riskihoiatusi, et teavitada kasutajaid võimalikest riskidest.

Ühendkuningriigi kliendid saavad kasutada mitmeid Strike'i pakutavaid funktsioone. Nende funktsioonide hulka kuuluvad Bitcoini ostmine kohese pangaülekandega, korduvate ostude seadistamine mugavuse tagamiseks ja Bitcoini väljavõtmine isehoidvatesse rahakottidesse suurema kontrolli saavutamiseks.

Rakendus kasutab Lightning Networki, et võimaldada koheseid, piiramatuid ja tasuta makseid Strike'i kasutajate vahel kogu maailmas. See võimaldab sujuvalt teha riikidevahelisi ülekandeid, kõrvaldades hõõrdumise.

Vaatamata sellele, et mõned ettevõtted lahkuvad Ühendkuningriigi turult, näitab Strike'i laienemine tema usku Bitcoini potentsiaali. Ühendkuningriik kui maailma 6. suurim majandus pakub märkimisväärseid võimalusi kasvuks ja kasutuselevõtuks.

Strike on jätkuvalt pühendunud Bitcoini kättesaadavaks tegemisele nii tavakasutajatele kui ka ettevõtetele kogu maailmas. Hoolimata sellest, et ettevõte seisab silmitsi piirkonnapõhiste regulatiivsete probleemidega, teeb ta kõvasti tööd, et järgida kohalikke seadusi, tagades samal ajal, et ta pakub olulisi funktsioone ja teenuseid.

Algaja

Algaja juhend krüptoraha kohta

Vahepealne

Blockchaini ja krüpto vahepealne juhend

Ekspert

Krüptoraha uudised ekspertidele